Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/dekleinemedia.nl/subdomains/gemeentegids/httpdocs/templates_shared/snippets/header.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/dekleinemedia.nl/subdomains/gemeentegids/httpdocs/index.php on line 103 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/dekleinemedia.nl/subdomains/gemeentegids/httpdocs/templates_shared/snippets/menu.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/dekleinemedia.nl/subdomains/gemeentegids/httpdocs/index.php on line 105

Advertenties

Woningzoekenden

Op zoek naar een (t)huis in Giessenlanden? Dan kunt u terecht bij KleurrijkWonen. Deze actieve en eigentijdse woningcorporatie heeft zo’n 1.200 huurwoningen verdeeld over de kernen Arkel, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos en Schelluinen.

 

Prettig en veilig wonen

Met de samenwerkingspartners en huurders werken ze aan een prettige, veilige woonomgeving en gewilde wijken. Ook besteden ze aandacht aan wonen, welzijn & zorg en aan het in leven houden van kleine dorpskernen.

 

Contact

U kunt de Woonservice van KleurrijkWonen bereiken op tel. (0345) 59 61 00. Heeft u een reparatieverzoek? Dan kunt u rechtstreeks bellen met de reparatielijn, tel. (0345) 61 02 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kleurrijkwonen.nl of met uw vragen langskomen bij de vestiging in Leerdam (Industrieweg 16) of Culemborg.

 

Openingstijden

De vestigingen in Leerdam en Culemborg zijn vijf ochtenden per week geopend: maandag t/m vrijdag van 8.00-12.00 uur. Uitgebreide informatie over KleurrijkWonen vindt u ook op de website www.kleurrijkwonen.nl.

 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/dekleinemedia.nl/subdomains/gemeentegids/httpdocs/templates_shared/snippets/footer.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/dekleinemedia.nl/subdomains/gemeentegids/httpdocs/index.php on line 108